Lidköping
Lämna feedback

Restaurang Enjoy

À la carte

 • Restaurang Enjoy hos Kyparn.se
 • Restaurang Enjoy hos Kyparn.se
 • Restaurang Enjoy hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån-Tis:
  11:00 - 14:00
  Ons-Fre:
  11:00 - --:--
  Lör:
  18:00 - --:--
 • Kontakt

  0511-12520

  Hindsbogatan 6

  53232 Skara

  Kontakta
 • Hitta hit

Några ord från oss
Den är här nu, och med den våren, värmen, ljuset och alla de förväntningar som följer med en efterlängtad årstid. Mat är för många av oss en del av livets goda. Och det är klart att vi kan säga ”vår bästa tid är nu” m...

Några ord från oss
Den är här nu, och med den våren, värmen, ljuset och alla de förväntningar som följer med en efterlängtad årstid. Mat är för många av oss en del av livets goda. Och det är klart att vi kan säga ”vår bästa tid är nu” med tanke på allt det som väntar; krispiga rädisor, späda morötter, ångande het dillkokt färskpotatis med en klick smör, eller just primörernas primör, sparrisen, med en god olivolja och hyvlad parmesan eller ett par skedar len hollandaisesås.

Vilken personlig favorit Du än har, kan vi lova att dessa vårprimörer kommer att prägla Enjoys meny under den närmaste tiden.

Vår gemensamma ambition är att Enjoy ska vara en kvarterskrog där Du som gäst får en personlig och familjär upplevelse med omsorgsfullt lagad mat. Att utveckla svenska smaker med fokus på säsong, tradition och matglädje kommer alltid att vara en ledstjärna i vårt kök.

Många har redan hitta hem och gjort det här till sin kvarterskrog. Vi tror att de har njutit av, tyckt om och haft roligt på Enjoy. Och vi hoppas att Du som är här för första gången ska lämna oss med samma sköna känsla.

Så välkommen, och låt Dig väl smaka av vårens primörer!